Hem > Nyheter > Innehåll

Visa väderkvarnar är utformade för att följa tanken

Dec 29, 2016

Väderkvarnar inte bara i antiken personer använt vinden för att vattna elverktyg, men också kan lägga till ett vackert landskap i världen. Således gav landskap väderkvarn gynnades inte bara upphov till arbete, men även som prydnadsväxt. Är ett unikt landskap.

Sedan uppfinningen av mänskligheten efter skulptur, är alltid en idé att skapa en skulptur. Väderkvarn i landskapsplanering är att följa en viss filosofi. Oavsett hur olika material, är gjorda av avkänningen av en väderkvarn, även om dess ytbehandling som kallas externa formatmallar är mycket olika, men viktigaste är samma, så väderkvarnar kommer att öppna upp en väderkvarn väderkvarnar--i form av ett nytt dynamiskt landskap.

Pryder våra städer med dynamisk modellering, spinning väderkvarnar till vår stad, är verkligen passande. Fånga inspiration i action, sport visar luft och mänskliga naturens skönhet, med naturlig look naturliga, har blivit vår mer än 10 år, källan till arbetstillfällen och vårt företags grundandet av partiet. Kort sagt, vi skapar konst kinetiska skulpturer, även känd som väderkvarn väderkvarnar eller trädgård, det är en kombination av en smältande maskinkonstruktion och konst.