Hem > Nyheter > Innehåll

Vikten av landskap vatten i trädgård landskapsplanering

Ansökan liggande vatten i trädgården är en trädgård landskapsdesign på ett sätt, tillämpning av det i liggande design har en mycket viktig roll.

Trädgård landskap var främst en form av modelleras på naturens naturliga landskap, strömmar, vattenfall, konstgjorda sjöar, såsom landskapsplanering, som har mer tillämpning i traditionella trädgårdar i Kina. I den moderna trädgård landskap designen, ökad användning av såsom fontäner, vatten gardin, damm och landskap vatten tankfartyg och andra former. Även om det finns några skillnader i design form, men landskapet har alltid varit viktig del av trädgårdsdesign, om berget är ett skelett av landskapet, då är vattnet själen i landskapet.

Vikten av landskap vatten i trädgård landskap återspeglas inte bara i användningen av vatten för att förbättra miljön, reglering av klimat, kontrollera buller, men också tack vare vatten flödesegenskaper, minska känslan av stagnation i andra byggnader runt trädgården och kombinera landskapet mer isbildning. Men nu med tider av utveckling, tekniska framsteg, människor av idé i uppdatera, trädgård vatten landskap av krav också inträffat på har ständigt också vissa förändringar, men i hela Kina trädgård landskapsplanering, som mest intuitiva av känsla är full med hjälp av en utrymme av och visuell av, och höra Shang av integrerade sätt att utforma trädgård landskap av struktur , och i vatten landskapsdesign bland ständigt av fusion traditionella och verkligheten skönhet till nått konst av innovation, till skapade mer enkelt gratis landskap miljö.