Hem > Om oss

1. vår historia

YIWU GUOKAI PLAST PRODUKTER CO., LTD.was etablerades 1995, och vi är medlem i YIWU LEKSAKER ASSOCIATION och YIWU CHOUCHENG STREET HANDELSKAMMAREN. Vi är professionella leverantör av plastprodukter, särskilt i lyckohjul leksaker series、balloon koppar och pinnar series、lollipop minnen series、unshaped rör serien, etc. Våra lyckohjul leksaker är speciellt både mode utformade och med konkurrenskraftiga priser, vår utmärkt prestation är baserad på vårt utmärkta kommersiella rykte och alla kundens respection.


2. vår fabrik

Vår fabrik ligger i YIWU - världens internationella stad, som ligger bara två kilometer från den INTERNATIONAL TRADE CITY (FUTIAN MARKNADEN), om 300kms från SHANGHAI flygplats och 180kms från NINGBO hamn. Vår fabrik äger den utmärkta region fördelen. Också vår fabrik har alltid arbetat på den förvaltning som grundas på mänskligheten, vi försöker vårt bästa för att upprätta och upprätthålla bekväm miljö av liv och arbete för alla våra medarbetare, med hopp om att stimulera andan i innovativa arbete, vilket vi är övertygade om båda är basen för vårt företags utveckling. Vi har optimerat systemet för förvaltning och vi insisterar på märkes-bygga vägen (GUOKAI) och främja utomeuropeiska marknaden, vilket är under ledning av kärnan i vår general manager och miljön av ekonomisk globalisering. GUOKAI kommer att uppnå det totala internationella strategi landskapet med oförtröttliga ansträngningar! och med vårt bästa pris, kvalitet och service, vi välkomnar kunder från hela världen var som helst!
3. vår produkt

våra produkter omfattar följande:

1, lyckohjul leksaker serien

2, ballong koppar och minnen serie

3, lollipop pinnar serien

4, 、unshaped rör serien, etc.

Vi levererar plast lyckohjul leksaker, ballong cup och pinnar, lollipop pinnar produkter över hela världen till ett stort antal företag över hela världen, alltifrån stora multinationella organisationer till små enskilda företag.4. produkt program

Som klassiska leksaker, kan lyckohjul leksaker vara pläd av alla äldre barn av bolag av sina föräldrar, som ger lycka och frisk i utomhusevenemang.


5. vårt certifikat

Vi känner alltid att alla våra företags framgång är direkt relaterad till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller de högsta kvalitet enligt ISO9001, ISO14000:14001 SGS riktlinjer och våra strikta kvalitetskontrollsystem. Och alla våra produkter under kvalitet TESTNING av CE (EN71), ASTM, CPSIA, CA65, ST2002 etc.


6. produktionsutrustning

Vi klarar av att blanda och producera ett oändligt antal plast föreningar, och erbjuder några av de mest avancerade tillverkning funktionerna tillgängliga, inklusive anpassade gjutning och bearbetning.

1. plast mögel injektion maskin x

2. plast röret ritning maskin x

3.multi-färgutskrift maskin x7. produktionsmarknaden

Vi har kunder från både inhemska marknaden och utomeuropeiska marknaden.

Vår huvudsakliga försäljningsvolym andelen bland hela marknaden:

inhemska marknaden: 30%

Nordamerika 25,00%

Europe:30.00%

Mellanöstern marknaden: 15%


8. vår tjänst

Förutom våra befintliga gjutna produkter, kan vi också producera kundanpassade plastprodukter enligt ritningar eller prover från våra kunder. Vi kontrollerar produktens kvalitet kritiskt för varje steg under tillverkningsprocessen.